0,1% av körkortet fixat

Poppa skumpan för imorse klickade jag hem ansökan om körkortstillstånd!!! Så nu har jag tagit ett extremt yttepyttelitet steg mot körkortet, men hey ändå nåt liksom. Vi har ju redan konstaterat att jag har bloggen för att få tummen ur att göra grejer så om någon av er bara ”ÖöÖöööH hur kan du inte ha gjort det här tidigare” plz ha tålamod med mig.

Jag har alltså övningskört en halv gång i mitt liv och tekniskt sett aldrig gjort något annat än just det för att närma mig Det Rosa Kortet. Så att jag har beställt det lelle tillståndet nu, ja, det måste väl ändå räknas som att jag har kommit igång!? För när det väl har kommit måste jag väl utnyttja det inom en viss tid!?! Nu ska jag ba göra allt annat som krävs, som den här detaljen att kontakta körskola och be min optiker skicka intyg på att jag ej har klockren syn samt ta lektioner och köra upp och gu vet vad. Sen vill jag ha en bil och så vill jag köra land och rike runt medan sittdansvänlig hiphop strömmar ut ur högtalarna.

Någon dag ska jag posta bilder på alla bilar jag fotar hela tiden medan min kille står bakom mig och konstaterar hur sjukt det är att jag har en grej för dyra bilar som ser ut att åka snabbt. Påminn mig om det är ni gulliga!