18


Strävar inte efter att gå all science på nåt nu men vill bara NUDDA vid det här med att tid är ett sjukt märkligt hittepå. Jag misstänker nämligen att jag fäster lite för mycket hopp vid bilden av att man liksom ~börjar på nytt blad~ i samband med en ny dag eller ett nytt år. Beklagar om detta är breaking news för någon av er men, ja, det spelar ju inte någon roll öht. Man blir inte av med gammal skit och vinner heller inga magiska styrkekrafter (hade vart ballt dock) bara för att klockan slår över till ett nytt år – men det är ju så jävla härligt för hjärnan att få tro det!?! Det tycker väl ALLA?

Jag är så _kolossalt_ lättad över att 2017 är över. Inte som i att det har varit Livets Värsta År, men utan att fläka ut mig för mycket kan jag väl säga att jag behövt jobba rätt mycket med att komma tillrätta under året som gått. På olika sätt. Och det har gjort att jag varit ganska trött och prioriterat bort en del som jag är pepp på, framförallt min lista – alltså allt som hör ihop med bloggen. Kan hända att det fortsätter vara så under året som kommer och in i livsevigheten tills jag en dag kastar in handduken. Men nu är jag ju uppenbarligen en person som gillar att se hoppfullt på nya tider, så jag är helt enkelt väldigt glad att -18 är här.

Trots att jag igår fick följande svar från en Magic 8-ball när jag frågade om det kommer bli ett bra år (vad det nu än innebär) -_-


Don’t count on it. ┐(´•_•`)┌