En helg i maj

När jag inte jobbar eller ägnar mig åt mina 30 grejer innan 30 gör jag lite olika saker. Tänkte att vi kunde ta en titt på vad jag gjorde i helgen! I fredags efter jobbet hade jag dejt med min kompis Elin. Vi brukar försöka äta punschrullar och dricka bubbel när vi ses, eftersom punschrullar och bubbel är bland det godaste man kan ägna sig åt i livet. Men nu hade vi inte något av ovan nämnda födoämnen i närheten, så vi gick till Trädgården och drack GT istället. Sen kom Eira!

Anna-Carin Zackari, Eira DalleHär låtsas vi prata om något intressant för bildens skull. I själva verket ger jag mest ifrån mig en massa babbel och Eira lyssnar tålmodigt. Sen höll vi på att frysa våra allra heligaste av oss så vi drog till ett gäng som var på Tolv och bowlade och sjöng karaoke istället.

Elin Tedengren, Fabian Goldmann-HübinetteHär sjunger Elin och Fabian Himlen runt hörnet och det var gulligt som tusan. Jag var jättepeppad på att sjunga men när jag och Elin drog igång Colours of the wind tillsammans visade det sig att det ju är världens svåraste låt!?! Jag var värdelös. Elin betedde sig däremot som om hon aldrig gör något annat än sjunger ljuvt, jag funderar på om hon har ett hemligt liv som artist.

Ostron, restaurang EkstedtI lördags var jag och min kille Tobias på restaurang Ekstedt tillsammans med våra kompisar David och Linda. På Ekstedt tillagas ALLT med hjälp av eld, finns inte ens endaste elspis på stället. Och allt var supergott. Här är en bild på ostronen vi fick för jag missade tyvärr att fota det godaste, vilket var en grillad purjolök med någon underbar gegga till. Och då ska ni veta att purjolök är min sämsta lök. Så oerhört gott var det. Miraklernas tid är inte förbi.

David Borg, Linda RodziewiczJag och Linda tog tusen selfies helt skamlöst och ändå blev ingen bra, så jag langar denna gosiga på David och Linda istället.

Frukost på sängen

Jag är egentligen proffs på helgfrukost men igår fanns det verkligen inget roligt hemma, så det blev take away-frulle på sängen samtidigt som vi kollade på Prometheus. Det är inte en film man ska titta på samtidigt som man äter, insåg jag efter en stund. Sen gick jag en promenad tills det regnade så mycket att jag var tvungen att åka hem igen och ja, det var väl den helgen!