En ledig tisdag

Om man är förvirrad kring varför nationaldagen
1) finns
2) ska ”firas”
ja då får man väl bara kalla det en ledig tisdag. Men jag klagar inte! En ledig tisdag i juni är ju trots allt en ledig tisdag i juni.

I tisdags sken solen och jag tog pendeln ut till Landet. I Västerbotten (<3 som jag kommer ifrån <3) pratar man såvitt jag vet inte om folks ”land” utan man säger att någon har en STUGA. Men nu är jag inte sämre än att jag anpassat mig efter storstadssnacket så jag säger Landet. Och där fanns min syster och hennes familj.

Jag tycker att deras landställe är det bästa landstället i världen, men är där alldeles för lite pga tar rätt lång tid för mig att åka dit kommunalt. Detta är typ min FRÄMSTA anledning till att ta körkortet!!! Så att jag kan åka dit i tid och otid och våldsgästa dem 🙂 Vi hoppade studsmatta och käkade lunch i solen, sen åkte jag och Brita och Essa till stranden:

Rangsta, Sorunda, 30 grejer innan 30, Brita ZackariDet var typ vi och en annan person där. Med andra ord kunde man helt ogenerat plaska runt och kasta blöt sand omkring sig utan att vara rädd att skvätta ner någon annan. Det gjorde vi också! Underskatta aldrig glädjen i att kasta blöt sand hörni, lova mig det.

Rangsta, Sorunda, 30 grejer innan 30, Brita ZackariSjukt att ni kanske tittar på detta och ba ”mysigt” men mitt hjärta SPRÄNGS när jag ser de här två!!! Ghaaa. Ja, sen behövde jag åka in till stan igen för att jag skulle överraska ett födelsedagsbarn. Det var den tisdagen!

Spara