Exklusiv intervju

Anna-Carin Zackari, presentation, 30 grejer innan 30Okej, ni som har hittat hit har fattat att jag ska göra 30 grejer innan jag fyller 30. Det blir väldigt blandade grejer och jag kommer givetvis att presentera dem närmare ganska snart, men innan dess är det kanske på sin plats med lite mer info om mig. Vad passar då bättre än en liten intervju? Tja, att bli intervjuad av någon annan kanske, men media har inte riktigt fått möjlighet att snappa upp det här än så nu kör jag:

Vem är du?
Jag är Anna-Carin Zackari; född och uppvuxen i Umeå men bor i Stockholm sedan 2009. På dagarna jobbar jag med PR och på kvällarna äter jag pasta, tittar på tv-serier, målar naglarna och scrollar genom Instagram tills jag får skavsår på scrollfingret.

Varför ska du göra 30 grejer innan du fyller 30?
Därför att man* har en tendens att fnula en massa på saker man vill göra i livet men så blir det bara Aldrig Av. Så jag tänkte att om jag gör en blogg om det då MÅSTE liksom de här grejerna hända. Och som ni kanske förstår är det grejer som jag helst inte vill spara tills jag är 100 (vill inte jinxa något men fatta ballt om jag blev så gammal).

*Ja jag skriver man för jag vet att jag inte är ensam om att hålla på så.

Vad blir det för typ av grejer?
Det blir en salig blandning. Verkligen. Sånt som jag de senaste åren tänkt “det borde jag göra” eller “det vore bra att kunna”. Men det kommer inte vara något sjukt i stil med att jag ska bada med ormar – även om det skulle ge extremt bra material till bloggen.

Känner du dig tvingad att göra de här grejerna?
Nej jag känner inte att jag måste men jag vill ..blir intressant att se om jag ändrar mig längs vägen?

Varför ska jag läsa din blogg?
Därför att du kanske också funderat på att t.ex. ta körkort (ops, spoiler) men inte fått tummen ur. Därför kan du läsa om den (ev.) skakiga resa jag gör här, så kan du bli INSPIRERAD! Eller så kan du skratta åt att jag inte har gjort det tidigare, det är också helt okej. Men då måste du spela in ditt skratt och skicka ljudfilen till mig så jag kan lyssna på den och skratta med dig. Okej, spännande det ska bliiii!

Spara