Fem Foton Från Förra Fveckan

Oscar von Seth, Snö som föll i fjolI tisdags hade min vän Oscar releasemingel för sin roman Snö som föll i fjol!!! Sån megagrej. Jag lärde känna Oscar när vi läste filmvetenskap tillsammans för drygt tre år sedan och boken har varit närvarande hela tiden. Nu bara tjoff är den färdig och ska ut i världen på egna ben! Den som vill veta mer om Oscar och boken får gärna klicka sig in på www.oscarvonseth.com.

30 grejer innan 30, StockholmFrån bokfirandet cyklade jag hem min stackars cykel som stått utanför mitt jobb i m å n a d e r. Sjukt att den fortfarande levde och fungerade. Det var en provocerande vacker sommarkväll så jag stannade till på Tranebergsbron och glodde ut över det här. Önskade att jag hade en båt. Blev badsugen. Plus, som jag gör alla gånger jag glor ut över Stockholm, tänkte på hur jätteförälskad jag är i den här stan. Jag skäms nästan lite över hur mycket jag gör det, men det är väl egentligen inget att skämmas för!?!

Susanna Häggblom, Anna-Carin ZackariPå onsdagen träffade jag Susanna och gick till Terrassen som hade sommarpremiär. Vi drack dryck och pratade livet och det var ba en himla fin kväll!

Melanzane, 30 grejer innan 30På lördagen blev jag ju förkyld, men eftersom jag första dygnet var ÖVERTYGAD om att jag ”bara” hade mitt livs värsta pollen-session så kämpade jag på med det jag planerat ändå. Så jag gjorde melanzane – en italiensk gratäng som basically är som ett underbart hav av aubergine, mozzarella, tomatsås och parmesan. Jag hade aldrig gjort det själv tidigare och det blev såklart inte i närheten av lika gott som det var när jag åt det på Sicilien i fjol. Men, jag hade heller inte förväntat mig att jag skulle kunna laga mat på samma nivå som världens proffsigaste matlagarland.

Hanna Hellström, 30 grejer innan 30I söndags kom min kompis Hanna hem till mig! Jag nös som om jag försökte föda ut hjärnan genom näsan, men trodde som sagt att det berodde på pollenallergi (asså, lol) och sa därför till Hanna att hon var varmt välkommen och att det inte var någon smittorisk (: Hoppas hon klarat sig? Hur som helst, Hanna är en av mina äldsta, närmsta vänner och vi hade inte setts sedan i mars. Hon gav mig en födelsedagspresent bestående av gröna kortet och presentkort på åkband och jag blev SÅ GLAD <3 Vi brukade jämt gå på Gröna Lund tillsammans när vi var små och jag tänker aldrig bli för gammal för det.