Födelsedagar och käk

Den senaste veckan har det varit bloggtyst från mig helt enkelt för att den senaste veckan har varit lite emotionellt ansträngande. Det har hänt roligt och det har hänt jobbigt. Vi kan ta en titt på några grejer från roligtkategorin!

I tisdags fyllde både min kille och min syrra år. Ja, de är tvillingar. Alltså stjärntecknet, inte syskon lyckligtvis. Jag uppvaktade Tobias med sedvanlig chipsfrukost pga han älskar chips, och på kvällen gick vi till 800 grader och åt pizza tillsammans med hans syster Anna.
Anna är för övrigt prick 1 dygn yngre än migsjukt hur vi tajmar in födelsedagar i den här familjen.

Tobias Norström, Anna Norström, 800 grader, 30 grejer innan 30

Här diskuteras något om känslan när man är väldigt, väldigt bakfull, om jag minns rätt.

Eftersom min syster fyllde halvjämnt (? 35) fick hon ett en vecka långt födelsedagsfir av min svåger! Det innebar bl.a. att han bjöd henne plus syskon (dvs mig och vår bror) på middag på Rutabagaså dit var vi i onsdags. Allt är vegetariskt på Rutabaga och vi käkade en avsmakningsmeny som avslutades med den här smarriga efterrätten. Typ mjölkfluff med en GUDOMLIG kolasås i botten och bärströssel ovanpå. OBS att det är min personliga beskrivning; de kallar det något finare på restaurangen.

Rutabaga, vegetariskt, 30 grejer innan 30

Dessertvinet var inte heller något man ville spotta ut. Känner generellt att det finns för lite dessertvin i mitt liv??

En grej som kanske inte faller in i kategorin ”roligt” utan snarare ”livskvalla” är att jag idag cyklade till Kanaanbadet. Det ligger 10 minuters SUPERMYSIG cykelfärd från min port och uppfyller alla mina krav för badstrand. Finns både gräsmatta och sand, stort nog att inte behöva trängas med andra när man vill vara ifred med sitt svett och sin något illasittande bikini och framförallt så finns det ett rakt igenom fantastiskt trädgårdscafé här också. Men dit behövde jag inte gå idag eftersom Tobias likt en förälder såg till att jag hade både vatten, frukt och godis med mig *paus för att reflektera över hur gulligt det var*.

Kanaanbadet, 30 grejer innan 30

Här satt jag insmord i SPF 30 (glöm inte ta hand om er hud y’all) och lyssnade på diverse poddar medan ett stadigt flöde grilldoft simmade förbi min näsa. UNDERBART var det.

Annan rolig grej är att jag fick ett mycket efterlängtat bokpaket igår, men mer om det imorgon!
…inte den starkaste cliffhanger ni läst kanske? Aja.