Grej 15: Se Rosemary’s baby

Hörni jag måste verkligen köra vidare på mitt missbruk av versaler här och säga MEGATACK för alla peppiga ord och guldiga tips inför körkortet!!! Så mycket smarta grejer ni har delat med er av. Jag läser varenda kommentar och är så ivrig på att komma igång med det här nu!!

Så, angående grej nummer 15: man kan kanske tro att Rosemary’s baby är en film man bara MÅSTE ha sett men det har jag faktiskt ingen aning om.

Rosemarys baby, 30 grejer innan 30

Typ topp 1 snyggaste filmomslaget jag vet!?!

Den här lelle historien börjar med att jag var så sabla mörkrädd när jag var liten. Alltså mörkrädd deluxe. Så när jag började visa intresse i att titta på läskiga filmer var mina föräldrar sjukt stränga med att jag var tvungen att vänta tills jag var 15. Visst – det kanske många föräldrar är – men mina hade verkligen anledning. Så en gång hittade jag en VHS hemma (R.I.P. VHS:en), tyckte omslaget var snyggt och blev nyfiken på vad det var för film. Jag var kanske 12, och pappa sa att det här var en film jag var tvungen att hålla mig borta från tills jag var gammal nog. Nu har jag varit gammal nog i snart 15 ÅR och fortfarande inte sett filmen? Det är bannemej dags, med andra ord. Kollade trailern häromveckan och den verkar rätt jobbig och är tydligen en film man Absolut Inte ska se om man är gravid (men jag ska givetvis inte lägga mig i vad gravida tittar på för filmer!) En viktig detalj här är också att jag älskar skräckfilm så är mest peppad på den här gamla rullen.

Spara

Spara

Spara

Spara