Grej 18: Prova amerikansk fotboll

När jag satte igång med listan visste jag typ nästan allt som skulle stå på den redan, eftersom jag liksom kände (känner) ett behov av att göra dom här grejerna. En grej jag däremot inte ALLS hade tänkt på tidigare, men som ändå kändes perfekt till listan, kom till då min fantastiska kompis Hedvig tyckte att jag måste testa amerikansk fotboll. Och eftersom jag
1) behöver något som får igång min träningsmotivation
2) märker hur kul Hedvig själv tycker fotbollen är
så sa jag JA! Det blev med andra ord grej nummer 18.

Hedvig Palocci, 30 grejer innan 30

Hedvig när vi sågs i måndags; Ja hon har gips pga brutet ben och ja hon bröt det när hon spelade amerikansk fotboll:/ men det läker bra!

Här vore det kanske rimligt att ge er en inblick i exakt hur mycket Inte-Jag det är att utföra någon som helst sportig aktivitet överhuvudtaget, men jag är inte säker på att jag kan hitta ord för detta. Vi kan väl bara säga att mitt forna jag troligtvis inte hade gått med på det här, men jag börjar bli så trött på att inte röra mig ordentligt. Jag är en sån person som de senaste 10 åren tänkt att det vore bra att börja träna så jag inte dör i förtid eller bara blir allmänt deprimerad, så jag köper årskort på något halvdyrt gym och sen använder jag det 5 gånger och så börjar jag avsky träning för att det bara blir kopplat till någon slags kostsam tvångskänsla. Men om jag vet att jag måste vara i någorlunda form för att inte göra bort mig totalt under ett prova-på-pass så har jag ju något att jobba för. Och det har jag typ aldrig haft tidigare!?!