Grej 7: Se klart tv-serien Lost

Hallå jag har inte bloggat på EN HEL VECKA!!!! Så kan vi inte ha det! Jag har väl dels inte riktigt kommit in i mitt bloggande än men sen åkte jag även på en riktig smäll-på-käften-förkylning i lördags. Min hjärna har fungerat så långsamt att jag mest legat i sängen och slitit ut näsan* med snytpapper.

Men jag har faktiskt börjat med grej nr. 7 också! Nämligen att se färdigt tv-serien Lost. Fast det är egentligen inte rätt formulering eftersom jag även ser om sådant jag sett; jag ser helt enkelt hela serien. Men ok, nu har jag bara sett om första avsnittet :)))

30 grejer innan 30, Lost

Extremt 00-talig stämning i bild

Min ~relation~ till Lost började i slutet av 2004 då min syster berättade för mig om en riktigt rafflande tv-serie hon börjat titta på via www (väldigt modernt på den tiden, alltså innan den haft premiär i Sverige). Hon förklarade att ett gäng människor blir strandsatta på en ö och när de räknar in alla som befann sig ombord på planet och jämför med passagerarlistan inser de att det finns en person i sällskapet på ön som inte står med på listan.. iiiih!! Och så börjar det hända massa sjuka grejer. Jag blev såklart o-er-hört peppad och satt bänkad framför tv:n när Lost hade premiär i Sverige. Men som det blir tappade jag mitt tittande någonstans kring andra säsongen (tror jag) och har aldrig plockat upp det igen. Men nu har det liksom gått 12 år (?) och jag ba ”…hur slutar allt??” Eller främst: hur utvecklar sig historien?!? Jag kan ju inte gå runt och Inte Veta när jag har möjlighet att Veta.

Oklart om jag behöver spoilervarna er när det är en så pass gammal serie? Jag tänker att jag nog inte kommer göra det. I alla fall så är de frågetecken jag vill reda ut i nuläget följande:

  • Vad var egentligen dealen med isbjörnen?
  • Hur gick det med pojken som blev tillfångatagen av The Others?
  • Vad LEVDE The Others på? Och – såklart – varför känns de så onda?
  • ÄR det en dinosaurie som bor i djungeln? (Och hänger det ihop med att det är inspelat på Hawaii precis som Jurassic Park, hehehe, troligtvis ej).

*Känner att vi måste prata mer om hur man tar hand om sin stackars näshud efter nonstop-snytning under ett par dagar  -_-

Spara