Hälsningar från mitt hår

Har två hälsningar från mitt stackars hår! Ja jag säger stackars för jag tycker synd om det. Anledningen till att jag inte får färga håret under mitt 29-årings-år är ju för att jag färgat det så mycket i mina dagar att det nu är på en välbehövd semester. Eller mer som ett SPA? Ja, precis så: Vill gärna se det som att mitt hår är på en årslång SPA-behandling och resten av mitt jag gör allt i min makt för att upplevelsen ska vara så tillfredsställande som möjligt, och håret kommer träda in i mitt 30-års-år som pånyttfödd, kanske med extra mycket glans och volym?! *hoppas*

Hälsning nummer ett är enkel: får man inte färga håret på ett helt år är det i alla fall tillåtet att använda en inpackning som hjälper håret att inte HELT tappa sin personlighet. Eftersom jag färgade mitt hår ”naturlig färg” (well, så naturligt jag bara kunde) i början av maj, men det snart började dra kraftigt åt gult, har jag insett att jag kan och FÅR använda en silverinpackning för att jag inte ska vara 100% smörblomma framåt jul. Så förra veckan knappade jag hem den här inpackningen från Maria Nila som jag gillar pga den är bra, luktar gott OCH är vegansk. Jag är skitdålig på att leva veganskt i övrigt men, ni vet, ett litet steg för mänskligheten.

Hälsning nummer två är att jag i sommar lärde mig hur balsammetoden funkar På Riktigt. Tidigare har balsammetoden liksom varit en vandringssägen för mig. Något jag hört om men viftat bort som ett påhitt, och någon gång testat att göra själv men aldrig riktigt fått kläm på. Inte förrän min kompis Elin upplyste mig om att man måste ha Rätt Produkter. Jag ba ”????” det hade aldrig slagit mig?!

Balsammetoden är ett bra hittepå för att schampo helt enkelt sliter på håret. Nej jag ska givetvis inte döma ut alla schampon, men redan när jag bara hade använt balsammetoden en endaste gång trädde ett nöjt flin fram i mitt annars så trötta barr. Ska inte redovisa alla fördelar här utan vill istället tipsa om balsammetoden.se där all nödvändig info. finns! Nu är jag lite periodare med balsammetoden eftersom jag har en del produkter jag vill använda som inte är kompatibla med den, MEN kände i alla fall att jag måste tipsa om det här om någon av er också fnulat på vad en kan göra för att vara en lite bättre värd åt sin kalufs.