Hälsoresan

Ok rubriken är en överdrift, men tror inte direkt att kombinationen av grej 5 och 12 kommer vara hemsk för kroppen. Jag ska alltså ha en vit* månad (grej 5) och en vegetarisk månad (grej 12) och kände lite att om jag ändå ska lägga om grejer i kosten kan jag ju göra dom samtidigt!? Kanske inte _helt_ legit att kalla alkohol en del av ”kosten” men nu blev det så.

Sommar 2008: TROR det här var kvällen jag drack tequila för första gången i mitt liv?

Jag har aldrig haft ett uppehåll från varken kött eller alkohol som varat mer än typ två veckor, tror jag. Vilket ju känns helt SJUKT? Jag måste varken dricka alkohol eller äta kött men tycker liksom om båda grejerna, tyvärr. Men jag vill ju inte vara en person som aldrig provat att vara helt utan dom. Så, i november kommer jag ha min ~rena månad~ och jag är 100% peppad och 82% rädd att jag kommer fuska i något svagt ögonblick av lathet (men ska GIVETVIS göra mitt bästa!!)

En kollega berättade för övrigt att hon kör sober october nu och det hade givetvis varit gött att haka på det rimmet, men bestämde mig redan i somras för att jag skulle köra på november eftersom det är den Absolut Tråkigaste månaden på hela året. Då kanske jag får pepp till att laga ny mat och dricka vitaminrika juicer eller nåt? Eller så blir jag så deprimerad av höstmörkret att jag bara vill moffa i mig salami och vin men extra viktigt att ha ett förbud då kanske, lol.

*Insett att jag tycker det känns helt märkligt att säga VIT månad? Känns ju rätt dammigt att vitt ska vara det ”rena”.

Spara