Kalas uppifrån

Ett _extremt_ litet steg för mänskligheten nu men stort steg för mig då jag ska posta mitt allra första inlägg från LUREN! Har aldrig gjort det tidigare pga får panne av att skriva långt i mobilen, men nu är jag inte i närheten av min dator så antar det är ett gyllene tillfälle att testa ¯\_(ツ)_/¯

I fredags fyllde byrån jag jobbar på, Obeya, TVÅ HELA ÅR! Det firade vi med ett otroligt gosigt kalas på kontoret. Insåg dagen efter att jag lyckades fånga tre talande bilder under dagen som alla var tagna uppifrån så de kommer här. En observant människa kan se att jag har olika skor på bilderna vilket innebär att jag bytte skor tre gånger på en dag – har typ aldrig hänt förut?! Är det konstigt? Jag tycker av någon oklar anledning att det var anmärkningsvärt. Om ni inte tycker det ja då är det väl verkligen dags att vi går vidare. 


På dagen preppade vi bl.a. med massa klubbor. Jag bär ju på ett tungt godisberoende men käkar aldrig klubbor, tycker dock att det är OERHÖRT mysigt att köpa stora mängder godis. En vacker dag kommer den egenskapen göra mig till en mycket omtyckt kalasfixare, tänker jag.

…eller förälder som för över sitt onyttiga beroende vidare till sina barn :/


Solen sken för typ sista gången i år (R.I.P. årstiden Sommar) så vi kunde hänga ute på altanen och dricka öl och förtränga det faktum att våra älskade blommor nog också hade sin sista riktigt härliga utomhuskväll för säsongen. 


Som fortsättning på temat Blommor så fick vi en massamassa såna av våra medfirare, vilket ledde till att jag var den här personen på tunnelbanan. Som bekant närmar jag mig ju 30 med stormsteg och en riktigt ~vuxen~ grej jag insett senaste halvåret är att jag fan ÄLSKAR att ha blommor hemma. Så pass otippat att ni anar inte. Hade någon sagt det till mig för fem år sen hade jag.. ja, inte trott det helt enkelt.

Anledningen till att jag inte har min dator nu är för övrigt att jag befinner mig hemma hos min syrras familj för att jag ska vara barnvakt imorgon. Har aldrig varit ensam med min systerdotter en hel dag så det känns svinfint blandat med läskigt. Alla måste hålla tummarna för att det går bra!! Ok tack.