LA CA

Hallå kul grej är att jag befinner mig i Los Angeles! Semestrar här med Tobias familj för att fira hans pappa som fyller 60 på söndag. Hittills har vi bland annat hunnit med följande:

Amerikansk fotboll på nyårsafton. Nu är den här bilden rätt kackig i kvalitén pga saxad från ett filmklipp, men det var så jäkulskt mäktigt när de poffade av en massa fyrverkerier och körde flygplan över stadion under nationalsången. Sämre nyårsaftnar har man haft.

Bläddrat bland skivor och tröjor och posters i en skivbutik (sjukt att det typ känns exotiskt att gå i skivbutik nuförtin?).

Besökt Warner Bros. studios där vi bland annat hängde i Vänner-fiket. Här är Tobias, någon överglad lax som har the time of her life och Mattias.

Älskade besöket på WB så galet mycket och Batmans tumbler var det bästa av allt. Fick mental ståfräs direkt jag såg den och blev typ helt starstruck!? Fatta att få KÖRA den där jäveln. Skulle ge allt jag äger för att få göra det. Hmm, kanske måste ta körkort först bara..

Tog en liten roadtrip till Santa Monica och Malibu. Här i Malibu var det rätt mulet och på tok för kallt för bad men vi promenerade längs stranden, glodde på feta villor och bestämde vilka av dom vi ska köpa. Ska bara vinna på lotto först.