LOST S3

Att jag ska se alla säsonger av Lost är ju tveklöst en av de mest tidskrävande grejerna på listan, men det är ju också något av det enklaste att beta av. Ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är SKITSPÄNNANDE och har ätit alla middagar framför televisionen på sistone. Har precis glidit in i säsong tre som även är den säsong där folk verkar tycka att det börjar spåra, men jag tänker att det är här man kanske kan börja få svar på saker och ting?? Eller kommer jag skratta åt mig själv om några avsnitt för att jag tror det nu, det kanske bara blir tusen gånger mer invecklat.

Hur som helst, nu har Sawyer och Kate kysst varandra i alla fall. Man ba Äntligen. Eller ok det var Sawyer som kysste Kate och han säger här i bilden att hon smakade jordgubbar och hon ba Du smakade fiskkaka. Se hur dåligt hon mår över det, stackarn. Fiskkaka måste ju vara en av de topp 10 sämsta kyssmakerna.

Det är ju omöjligt att inte börja fnula över vem man själv skulle vara om man kraschade på den där ön. I och med att jag varken vet hur man fiskar eller hanterar ett vapen skulle jag lätt vara en av vanlisarna som glider omkring i bakgrunden och garanterat är asless över att huvudpersonerna har en massa action för sig som de inte berättar om för de andra i samhället. Jack, Sawyer, Kate och company bara springer omkring i djungeln och ibland kommer de tillbaka med en död kropp som alla måste hålla en opersonlig begravning för. Sjukt dålig stil. Men jag tror att jag skulle vara rätt bra på att försöka hålla god min och tänka ut vad alla borde pyssla med för att inte bli vansinniga över den pågående situationen? Alltid nåt, I guess. Men är tacksam om jag aldrig behöver ta reda på hur pass mycket det stämmer för jag får djup klaustrofobi av tanken på den där himla ön.