Mat med människor

Är knappast något speciellt med att gilla mat, men det är speciellt att äta mat man gillar med människor man gillar!! Därför kommer här en liten samling bilder på människor och måltider jag träffat på sistone, och tycker väldigt mycket om.

Elin_punschrulleKAN ha nämnt detta förut, men jag och Elin älskar punschrullar och har därför en punschrulleförening. För ett par veckor sen bjöd hon mig på en urgod middag från Linas inspirationsmatkasse (som jag senare signade upp mig på pga maten var så ljuvlig). Till efterrätt blev det – såklart – punschrullar.

Meygol_RahelJag, Meygol och Rahel var till 800 grader och alla tre tog Margherita och det var den godaste Margherita som någonsin gjort entré i min mun. Nu blev det ingen bild på pizzan men det behövs ju inte för den här gulliga bilden är Allt.

Supper_marängsvissNär Tobias föräldrar var i stan senast gick vi med hela familjen och åt middag på Supper. Jag hade aldrig käkat där tidigare och maten var heelt fantastisk, men nu minns jag inte längre något av den eftersom sista intrycket gjordes av denna marängsviss som var så underbar att jag blev tårögd < obs sant.

RäkmackaNär jag var i Göteborg var pappa också där och eftersom man måste äta räkmacka i Göteborg så gjorde vi det på Gothia Towers. Det var inget misstag, om vi säger så. Tror aldrig jag ätit så mycket räkor som jag gjorde den helgen?

Daniel_JosefinFörra veckan lurade jag i Daniel och Josse att vi borde gå på Folkbaren och hade helt glömt att de har stängt på måndagar. Så där stod vi i ösregnet tills vi kom på att vi kunde gå på Barobao istället vilket knappast är sämre. Sjuk grej vi konstaterade under kvällen är att vi känt varandra sen vi gick i sjuan (på Hagaskolan i Umeå) och nu jobbar alla tre med samma grej och har kontor typ stenkast ifrån varandra!?

Carro_UDCarro bor i Umeå men var i stan i fredags så vi kunde luncha ihop! Ja okej hon var inte i stan ENBART för att vi skulle kunna luncha ihop, det var en bonus. Vi gick till Urban Deli på Sveavägen vilket kändes lite tudelat; strax efter senaste gången vi lunchade där hamnade vi – tillsammans med två andra kompisar – i ett väldigt jobbigt hörn av kaoset från det som hände på Drottninggatan i april. Känns så jävla overkligt att tänka på såhär i efterhand. Men det var en bra grej att nu få ha ett helt vanligt häng där och liksom inte koppla hela kvarteret till just den händelsen.

ImoutoPå kvällen gick jag och Tobias till Imouto för en riiktigt lyllig dejt. Allt var 100% snyggt och gott!!! Här ser vi alltså ett torskskinn med bättre hållning än jag någonsin kommer ha, ihop med en gegga som definitivt förtjänar en bättre benämning än ”gegga”.

Hedvig_LaNetaIdag var det som ni förhoppningsvis känner till TACO TUESDAY så jag och Hedvig åt på LaNeta! Innan sa Hedvig att hon aldrig ätit på LaNeta tidigare så jag blev eld och lågor över att få inviga henne i den här fantastiska världen, men när vi kom dit hon ba ”Här har jag visst varit!”. Hedvig, som snart är färdig sjuksyrra, ska för övrigt åka till Tanzania på fredag för att praktisera på en mottagning ute på landsbygden. Hon är en av de coolaste människorna jag känner (yes, det är samma kvinna som i somras bröt benet när hon spelade amerikansk fotboll).

Spara

Spara