Maxade Veckan™

Omg THE SHAME i hur dålig jag är på att blogga! Men förra veckan var så maxad att jag knappt hann hänga med min kille, så därför var jag extra frånvarande på www.

Men vad gör jag som är så viktigt att jag varken hinner blogga eller träffa min kille undrar ni? Tja, bl.a. detta:

Åt middag med min kompis Jen som bor i Shanghai sedan ett år tillbaka. Det är ju minst sagt trist när någon man gillar att hänga med bor så ofantligt långt bort, men ganska mysigt när man väl får ses då. Vi åt svingod mat på Bar Agrikultur och hann prata om ca allt som är livet just nu.

Anna-Carin Zackari, 30 grejer innan 30Hade på mig mina clownbrallor på väg till jobbet. ÄLSKAR de här brallerna för övrigt och är så glad att jag lyckades haffa dom på rea förra sommaren. De är från Rodebjer och det fanns en kavajgrej till som jag tyvärr aldrig fick tag i.

Var ut till min syrras landställe och hängde med min systerdotter som hade stark modeshow, som synes i bild.

Vaknade upp till den här morgonsolen och totalt lugn. Nu gillar jag att bo där jag bor men fan, ibland är det ju RÄTT så mysigt att ba få ha ingenting runtom sig.

Fick fotovänlig frukost med blåbär nästan rätt ur skogen.

Meygol TarahomiÅt middag med Meygol efter att ha fått glo runt i hennes nya lägenhet. Side note: var en halv cm från att äta en torkad citron under den här middagen i tron om att det var någon kokt grönsak. Var lite trött i huvudet och saker som legat väldigt länge i gryta blir svåra att identifiera, mmmkay ¯\_(ツ)_/¯

Himmel, 30 grejer innan 30Sen åkte jag till Umeå och hängde med mina föräldrar. Första natten sov vi ute i deras stuga vid havet och under kvällspromenaden var himlen såhär övernaturligt ball, stod och imponerades över den tills jag fick nackspärr.

På väg ner till Stockholm igen stannade vi till i Sundsvall där jag hittade världens snyggaste tuggummin. Gjorde snabb överläggning i skallen om jag kunde köpa allihopa och pynta hemmet med dom men kände att här finns det någon slags gräns jag är på väg att korsa, så det fick vara.

Det var en sjukt fin vecka men h e l p vad skönt det är att bara vara hemma nu och göra helt basic hemmagrejer. Ser till och med fram emot att tvätta i helgen!? Lol. Ena stunden är man ett barn i en godisbutik med snygga tuggummin och andra stunden är man truly vuxen.