Nyttiga Månaden©

Har insett att följande kategorier personer är mina idoler:

  1. Folk som jobbar inom vården, plåstrar sår, opererar hjärtan och räddar liv osv.
  2. Folk som är föräldrar, som liksom orkar jobba, hämta på dagis och laga mat, ja, ba få ihop allt (beundrar er seriöst)
  3. Folk som lyckas ha tid till att blogga regelbundet!!! Vilka är ni och hur GÖR ni?

Jag visste när jag började med det här projektet att det skulle vara tidskrävande och att jag borde avsätta rejält med tid till det, men det har jag ju misslyckats totalt med. Så vips har det gått ett halvår och jag har knappt hunnit ett jota. Japp, imorgon har det gått det prick ett HALVÅR (mao bara ett halvår kvar lol, paniken) och hade jag varit Duktig Person hade jag gjort en ordentlig halvårsavstämning så jag kunde stryka allt jag var färdig med. Men jag är inte en Duktig Person och har inte mycket att stryka:)) Det är ju därför jag har bloggen! Som en digital piska och påminnelse om att jag måste få tummen ur.

Nu är ju inte själva bloggandet det mest tidskrävande utan det är alla grejerna jag ska göra. Måste bli bättre på att avsätta tid till det, helt enkelt. Annars tvingas jag döpa om bloggen till 30 grejer innan 31 och det hör ju vem som helst att det vore en katastrof.

Hur som helst så är det som ni kanske känner till november nu, vilket innebär att jag är kött- och alkoholfri!!Nytorget 6Min sista dag som köttis (vilket äckligt ord) passade jag på att äta sånt jag inte kan äta på ett tag. Jag och Tobias gick till Nytorget 6 och åt, ja, dom här grejerna. Och så drack jag ett glas cava. Det blev ett ganska fint farväl och adjö till köttet och alkoholen.

TrocaderoI lördags lajvade jag Barn Som Vill Leka Vuxen och drack Trocadero (aka min bästa läsk) ur ölglas under lunchen på väg upp till Stensele. Jag, mamma och mina syskon körde dit för att tända ljus på mormor och morfars grav under Allhelgona. Solen sken hela vägen och det var un-der-bar förvinterstämning, det vill säga krispig luft, lite snö här och där längs vägen och Vindelälven låg helt stilla.

StenseleSån här utsikt är det från kyrkogården där mina morföräldrar ligger begravda. SER NI! Bilden gör såklart verkligheten 0% rättvisa. Men ni fattar. Det är en kolossalt vacker plats och jag är väldigt tacksam över att mormor och morfar vilar just här.