Paus från SM i Snyt

30 grejer innan 30, Anna-Carin Zackari

Fullspäckat schema dessa dagar då var tredje minut ägnas åt snytpaus vilket innebär att (räknar avancerad matte) femtioelva timmar av min dag försvinner in i ett svart förkylningshål. Men tänkte jag skulle dela med mig av något lite fräschare nämligen att jag klippte av mig massa hår i lördags! Tekniskt sett lät jag en annan person klippa av det men ändå, det var ju på mitt initiativ.

Jag bara ”Ta det som är slitet” och frisören bara ”Det är en hel del.” Jag bara ”Jag vet, det är lugnt” sen satte hon igång att klippa och jag fick svårt att hålla god min eftersom jag aldrig trivs särskilt bra i den här längden. Men tycker det blev rätt bra ändå?

Däremot är det ju det här med grej nr 9, ha hårfärgningsuppehåll hela året. Låt oss vara ärliga, min hårfärg är ju inte så nice nu. Fattar att en som inte brukar färga håret kan tycka det känns som världens skitgrej (på sätt och vis är det ju det) men jag har inte haft min naturliga hårfärg sen jag var …….13? Och den här utväxten pekar finger åt mig varje dag jag kollar mig i spegeln. Samtidigt är det så satans skönt att bara Inte Göra Något åt saken. Det bara ÄR! En grej mindre att bry sig om.

Har börjat fila på ett Tokyoinlägg för jag blir så enormt glad att ni är några som efterfrågat det. Nu ska jag fortsätta sörpla juice och knapra halstabletter och jobba lite, sen ska jag krypa ner i en go PYJAMAS för vet ni jag älskar fan att pyjamassäsongen _äntligen_ är här.