Reading o’clock

Häromveckan fick jag följande mail från min älskade mamma:

Det andra könet, 30 grejer innan 30Hur bra grej??? Vet inte hur ni är med läsning, jag tycker vissa människor verkar kunna sluka en bok per lunchrast medan jag själv kan läsa ett par sidor för att sedan tänka ”Den här ska jag fortsätta med snart” och så blir den stackars boken liggandes någonstans för att samla damm. Därför kändes det Väldigt Skönt att mamma ville starta en liten bokcirkel (inser att två pers inte utgör en ”cirkel” men men) med mig, så läsandet rullar på. Hon gav mig även rådet att köpa boken istället för att låna den på biblo (vilket jag hade tänkt först) eftersom det lär ta.. ja, ett bra tag. Så jag beställde den och Hemmet, av Mats Strandberg, på www.

Så på väg hem i fredags jag bara ”NÄR ska mina böcker komma?” för att fem minuter senare glutta in i postfacket och inse att någon måste hört mig för där låg mitt bokpaket. Blev glad.

Det andra könet, Hemmet, 30 grejer innan 30

Ser ut som en vitmålad tegelsten ovanifrån men jag lovar att det är en riktig bok. Lovar även att jag har shorts på mig här även om det ser ut som jag fotar böcker i bara mässingen.

Det andra könet, Hemmet, 30 grejer innan 30

Vi ska läsa Hemmet i min (andra) bokcirkel nu. Har ärligt talat ingen aning om vad den handlar om än eftersom min hjärna är lite ockuperad atm men gillar det Mats Strandberg skrivit tidigare så är väldigt pepp.

Det rullar för övrigt på rätt bra med Lost TYCKTE JAG ända tills min kille påpekade hur sinnessjukt många avsnitt som finns. Avverkade avsnitt 12 på säsong 1 ikväll. De har hittat locket till the hatch* och jag längtar ihjäl mig efter att de ska öppna det. Minns inte alls hur den grejen utvecklade sig.

*Ja jag tänker tydligen gå full out g33k med detta och länka till fandom-sidor.