Rekordgosig helg

TACK vecka 41 för att du gav mig en rekordgosig helg!! Här är anledningarna till att den var så bra:

I fredags åkte jag till Brita och Essa efter jobbet; vi käkade, badade, såg på Idol och kollade tapeter till Essas rum.

I lördags var jag ensam med Essa ett par timmar medan Brita var iväg på en jobbgrej. Det regnade så Essa passade på att klippa gräset. Skönt att det blev gjort innan första snön kommer, blir ju så himla besvärligt annars.

Sen kom Brita tillbaka och jag var svinhungrig och hon hade med sig en freakin’ _löjromspizza_ från Taverna Brillo?? Den var UTSÖKT.

Sen åkte vi till Meygol som hade kalas för att hon fyllde år i onsdags! Fina roliga fantastiska Meygol som jag är så lycklig att ha i mitt liv. Vi kan låtsas att det är det jag talar om för henne här i bild också, men egentligen pekar jag på mitt face och gnäller över att jag hade en dålig hårdag. Kul firarsällskap. Bjud in mig på era kalas för garanterat god stämning!

Ursäkta men TITTA vad gulliga!!?! Brita, Rahel och Essa. Kom inte och säg att ni inte blir glada av att se det där luriga lilla fejset.

Igår var det söndag och på söndagar måste man fika, så jag och Hanna gjorde det på Vetekatten! Sen tog vi selfies med min kamera och sen med hennes vilket resulterade i den här inception-bilden där jag håller i en bild på oss samtidigt som jag tar en. Mind blowing right??

Efteråt åkte jag till Martin som snart ska bli pappa och provkörde deras barnvagn och åt sushi, men det fick jag inga bilder från så där får ni helt enkelt lita på mig bara. Nu måste jag gå isäng eftersom jag är förkyld för typ miljonte gången den här hösten och börjar undra vad i HELA FRIDEN jag gör för fel..

Spara

Spara