Spa för hjärnan

Försommaren är väl en stressig period för ca nästan alla som jobbar eller pluggar eller gör något vadsomhelst som behöver bli färdigt innan man själv/folk man samarbetar med går på semester. Ja, det är helt enkelt FULL RULLE nu. På söndag åker jag till Almedalen och det känns sviinkul, bara det att jag knappt hinner tänka på det där kul:et för jag är så fokuserad på allt jag ska hinna med innan dess. Plus: allt som ska hinnas med strax efter, eftersom jag ÅKER TILL TOKYO sen!!?! Hur sjukt. Om någon som varit i Tokyo läser det här och har ett tips på något som jag rakt inte får missa, ja då ber jag dig vänligen klicka in i kommentarsfältet och knappa ner ditt tips <3

Prästkragar, 30 grejer innan 30Mina dagar har de senaste veckorna varit ganska mycket såhär: på morgonen tänker jag på massa grejer jag måste fixa efter jobbet och sen när jag kommer hem loggar hjärnan ut fullständigt och jag pallar inte lyfta ett finger. Därför var det så himla URHÄRLIGT ikväll när jag såg hur kvällssolen ba gosade ner sig i trädtopparna och bestämde mig för att jag skulle ta en kvällsprommis. Jag gick ner till sjön, strosade, glodde på vattnet och plockade tre prästkragar (ambitionen var en bukett av ängsblommor men sen blev jag påmind om att jag varken är någon Ernst eller har tillräckligt med tålamod för sånt). Och efteråt mådde min hjärna så jävla mycket bättre. Klyschigt men sant. Jaha, vad vill jag ha sagt med det här? Kanske att ni som precis som jag känner er som en mosig hög av gödsel efter jobbet inte får glömma att ordna spa för hjärnan emellanåt. Vare sig det är genom att gå en lökig kvällspromenad eller käka en bunke chokladbollssmet framför en go romcom.

Spara