Spice up ur life

(Det här inlägget är skrivet i samarbete med CaseApp)

Om du precis som jag tycker att allt som kan bli roligare borde bli roligare, så vill jag tipsa om att pynta dina teknikprylar i en annan look än classic gråskalefärg som all teknik kläds i vid sin födsel. Genom CaseApp har jag gjort ett eget mobilskal och ett skin till datorn och jag VET att jag gör motiv- och färgval som ett barn, men hey, jag har aldrig utgett mig för att ha ”vuxen stil” B-)

CaseApp, skin, 30grejerinnan30

På CaseApp kan man dels köpa färdiga skal/skins eller göra egna. Jag valde från motiven de har och gjorde en narval som håller i en munk, för vem blir inte glad av att se narvalar i sällskap av munkar? (Om du nu bara ”Jaag, jag AVSKYR att se djur tillsammans med bakverk” ja då kan jag bara beklaga djupt).

Skal, CaseApp, 30grejerinnan30

Sen ville jag ha en färgglad telefon för jag hyser ju oerhört varma känslor för färg. Så jag klistrade ihop det här mobilskalet av lite olika grejer jag hittade på www, sen är det bara att pussla ihop bilderna precis som man vill ha dom! Supersmidigt, plus det gick svinfort att få hem grejerna.

Nu får du 20% rabatt på din beställning hos CaseApp när du använder koden AZACKARI20 så surfa in på caseapp.se och utnyttja den för sjutton gubbar! Koden gäller till och med den 20 september.