Tuschmålningar och bränt socker

Helgen som var innehöll ett flertal trevliga grejer, men jag vill särskilt lyfta fram följande:

Gunnel Wåhlstrand, Magasin III, 30 grejer innan 301) I fredags var jag och mina chefer till Magasin III för att se Gunnel Wåhlstrands tuschmålningar. De var  utan att överdriva  helt sinnessjukt fantastiska. Hennes skicklighet får hjärnan att poppa rakt ut ur skallen. Om du har en endaste gnutta intresse för saker som är fina att titta på och får dig att känna känslor, ja, då bör du sno dig till Magasin III innan de stänger för säsongen den 11/6.

Agonist; Isis, 30 grejer innan 302) Igår hade jag tvättid vilket skänkte mig en god dos söndagsdepp eftersom det vid lunchtid kändes som att hela dagen kretsade kring hemmafix. Men så påminde genidelen av min hjärna mig om att jag hade ett presentkort på Nitty Gritty och att de på Nitty Gritty har en mumsig parfym jag spanat in ett tag (obs, de har FLERA mumsiga parfymer) så ja, ni kan lägga ihop ett och ett gissar jag. Köpte Isis från Agonist, som bland annat innehåller följande noter; Black Pepper, Vanilla Absolute, Peach, Caramel, och Musk. JA NI SER JU!!! Fast trots att jag är light doftnörd är jag rätt kass på noter och vill bara beskriva den som varmt, bränt vaniljsocker. Och jag älskar det.

Lobster roll, Burger & Lobster, 30 grejer innan 303) Efter parfymköp förlängdes söndagsUNNET ordentligt med en lobster roll från Burger & Lobster (som hade tält på Smaka på Stockholm). Jag kan inga ord som förklarar hur gott jag tycker lobster roll är. Tur att det är både för dyrt och jobbigt att få tag i för att äta ofta, så att jag inte riskerar att föräta mig på det. Om man äter det på Burger & Lobster’s restaurang får man för övrigt en sås till som är…. som är som… ja, vi kan väl säga såhär: man vill dricka den med sugrör.

Avslutningsvis vill jag tipsa om följande: om du går igång på starka kvinnohjältar som kämpar för att göra världen till en bättre plats kan du se Wonder Woman som hade biopremiär i helgen. Jag såg den i lördags och blev genuint LYCKLIG.