Veckan som varit

Eftersom den här veckan bara RANN iväg och jag knappt hann med att blogga tänkte jag göra en liten sammanfattning av veckan som varit och insåg att det enda jag tycks ha gjort är fotat saker jag ätit och mig själv. Som vanligt med andra ord:( Jag är verkligen proffs på att ta kort på saker jag äter och mig själv men skulle jag t.ex. se ett UFO är jag bergis på att jag inte skulle få till en endaste bild. Nåväl, det är morgondagens problem.

Lakritspopcorn, Alien: CovenantI måndags var jag på förhandsvisningen av Alien: Covenant där det fanns lakritspopcorn vilket provocerade mig å det grövsta. Det finns verkligen ingen människa i hela universum som har så svårt att FÖRSTÅ lakrits som jag. Men jag var mkt glad över att få gå på bio samt äta de popcorn som inte gnussat sig mot lakritsen så det var en bra kväll ändå.

Glasögonselfie, 30 grejer innan 30I tisdags var jag mosig och behövde ha glasögon eftersom pollensäsongen inte är 100% linsvänlig. I mitt nästa liv ska jag verkligen ha bättre syn så jag slipper den här ansiktsklängaren, det har ni mitt ord på.

Aprikos, Hallå VeraSen åkte jag till jobbet där det fanns APRIKOSER!!!! Blev helt till mig. Om man står i solen och äter en aprikos och blundar kan man låtsas att man befinner sig på semester någonstans kring Medelhavet. Tänk på det när ni behöver en välförtjänt paus från vardagsstressen.

Tuttring, smyckeI torsdags hade jag på mig min tuttring. Jag tycker verkligen att tuttar är bland det fulaste man kan säga om något, någonsin, men tuttring passar bättre än bröstring och så är det bara med det. Jag fick den av min syster och älskar den.

Glitterrum, Berghs School of Communication, AddXPå kvällen var jag till Berghs slututställning där de hade ett glitterrum som fick alla besökare att glömma exakt alla sina bekymmer.

Glitterrum, Berghs School of Communication, AddXJag fick glitter i ögonbrynen, i öronen och i det djupaste djupet av min hårbotten men det var det värt.

Bun meat bunI fredags höll mitt hjärta på att sprängas av lycka över hur fint väder det var. JA jag är väderbesatt och tänker inte skämmas för det längre. Styrs helt och hållet av vilket väder det är, så skandinaviskt av mig. Firade med Bun meat bun till lunch. Satt på takterassen och njöt tills jag svettades ner min stackars blus och var tvungen att nödköpa en t-shirt ¯\_(ツ)_/¯

Kungsholmen, glassIdag fotade jag en nästan uppäten glass på Kungsholmen. Det var kokos och det var choklad och det var fantastiskt. Sedan gick jag och Linda runt halva Stockholm och jag hade livets sämsta skor så nu sitter jag här med svullna fötter men tycker det var en himla fin dag ändå.